fbpx

Buchete pastelate pentru o nuntă cu accente de primăvară

Buchete pastelate pentru o nuntă cu accente de primăvară

Decorațiunile florale pastelate se află în topul tendințelor specifice nunților anului 2016 așa că, dacă ai în plan să te căsătorești anul acesta, trebuie să știi că pastelurile sunt o alegere inspirată indiferent de sezon.

Ești în căutare de inspirație? Iată că ai ajuns în locul potrivit. Pastelurile sunt culori ușoare, care plac ochiului și se integrează perfect într-un decor romantic. Natura este ea însăși un pastel, fapt pentru care a reprezentat de-a lungul timpului o inepuizabilă sursă de inspirație pentru numeroși artiști.

Dacă ar fi să le dăm o definiție, pastelurile sunt culorile palide, surorile culorilor puternice, din care au și derivat.

Alegerea florilor perfecte pentru buchetul pe care îl vei purta cu mândrie în ziua cea mare reprezintă un pas important. Buchetele pastelate sunt delicate, suve, romantice, foarte drăguțe, exprimă căldură și pot fi integrate cu ușurință în aproape orice tematică ai alege pentru evenimentul tău, de la o tematică rustică, până la una vintage sau shabby chic. Natura este bogată cu noi atunci când trebuie să ne ofere flori în culori calde, așa că ai de unde alege.

Și cum alegerea florilor pentru evenimentul tău trebuie să fie în deplină concordanță cu personalitatea ta, dacă ești o persoană romantică, prietenoasă și îți dorești ca evenimentul tău să exprime același lucru, atunci poți alege pastelurile pentru buchetul de mireasă la care întotdeauna ai visat.

Roz, lila, bleu, galben pai, pastelurile sunt potrivite pentru orice anotimp, nu doar pentru primăvara! Sunt ideale pentru o nuntă colorată de vară, pot fi integrate printre culorile roșiatice ale toamnei și pot fi combinate cu albul pur al iernii pentru un efect plin de strălucire. Mai mult decât atât, culorile pastelate creează o atmosferă plăcută, caldă, prietenoasă și foarte relaxantă, astfel încât invitații tăi se vor simți în largul lor.

Iată ce buchete pastelate am creat cu drag pentru miresele care și-au dorit să țină primăvara în brațe în ziua cea mare.

Pastel

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!