fbpx

5 Sfaturi utile pentru ziua nunții

5 Sfaturi utile pentru ziua nunții

Căsătoria – o carte în care primul capitol e scris în poezie și celelalte în proză.” (Beverly Nicholas)

Nunta la care întotdeauna ai visat trebuie să fie perfectă pentru tine, nu pentru ceilalți. Probabil, mai sunt doar câteva zile până când vei spune „DA!” așa că îți oferim câteva sfaturi pentru ca evenimentul tău să fie așa cum întotdeauna ai visat.

  1. Simplifică totul! Nunta este evenimentul tău. E adevărat, încerci să împaci pe toată lumea pentru că îți dorești ca toți să se simtă bine, însă mereu vor exista cârcotași. Nu uita că ziua cea mare este despre TINE așa că bucură-te la maximum de asta fără.
  2. Cere ajutorul celor din jur. Mama, tata, fratele, sora, domnișoarele și cavalerii de onoare sunt persoane pe care te poți baza. Pentru că ziua cea mare să fie perfecta, apelează cu încredere la ajutorul lor și împarte sarcinile.
  3. Nu te stresa! Da, știm, pare greu, însă nu este deloc așa! Indiferent ce s-ar întâmpla există o soluție pentru orice. În plus, ai alături de tine oameni care să te sprijine, familie, prieteni, organizatorul evenimentului tău.
  4. Distrează-te! Foarte multe cupluri uită esența nunții lor și în loc să se distreze și să sărbătorească alături de ceilalți invitați, se stresează și încearcă să se tot ocupe de mărunțișuri. Lasă grijile în mâinile celui care îți organizează evenimentului și distrează-te la maximum în ziua cea mare.
  5. Ziua nunții este o zi importantă în viața ta așa că… trateaz-o ca atare. Ziua cea mare reprezintă pasul către un nou capitol al vieții tale așa că bucură-te din plin de această experiență și pășește cu dreptul în căsnicia ce abia începe. Sărbătorește așa cum se cuvine dragostea și nu uita: totul este despre voi!

„Acum, uniți-vă mâinile și prin mâinile voastre inimile!” (William Shakespeare)

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!