fbpx

Buchetul Modern Magic – pentru miresele ieșite din tipar

Buchetul Modern Magic – pentru miresele ieșite din tipar

Buchetul de mireasă este unul dintre cele mai importante accesorii ale acesteia așa că, dacă ești o mireasă care își dorește să iasă din tipar, este important să alegi un buchet care să rezoneze pe deplin cu personalitatea ta și cu spiritul tău creativ.

Buchetul Modern Magic este un concept NuovaIdea, o idee plină de culoare și parfumuri exotice, de vară, care cu siguranță va umple de magie atmosfera evenimentului tău.

Buchetul Modern Magic epatează nu doar prin formă și culoare, ci și prin elementele decorative care îl acompaniază, de cele mai multe ori acestea purtând o simbolistică aparte.

Partea interesantă este că buchetele realizate astfel permit îmbinarea elementelor clasice cu accente inedite. În acest fel, frumusețea florilor poate fi pusă în evidență de prezența unor elemente deosebite, vegetale sau nu, cum ar fi fructele mici, spicele de grâu, batoanele de vanilie sau scorțișoară, penele colorate, toate acestea îmbrăcate într-o formă aparte, menită să îți scoată în evidență personalitatea.

Bineînțeles, dacă ai o idee inedită, buchetele modern magic pot îmbrăca orice culori și orice forme îți dorești.

Gasesti aici fotografii pentru inspiratie.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!