fbpx

De ce să optezi pentru un botez tematic pentru micuțul tău

De ce să optezi pentru un botez tematic pentru micuțul tău

Botezul reprezintă prima și cea mai importantă petrecere a micuțului tău, un motiv de bucurie pentru tine și pentru invitații care vă sunt alături în aceste momente. Tocmai de aceea, micuțul tău merită o petrecere specială, originală și plină de personalitate, fapt pentru care le recomandăm tuturor părinților să opteze pentru o tematică plină de creativitate atunci când organizează botezul copilului.

Dacă ar fi să alegem trei cuvinte care ar descrie cel mai bine botezul am opta pentru: veselie, culoare, dulce. Botezul este un eveniment plin de entuziasm și în jurul căruia se creează o poveste de neuitat. Bun, dar de ce să optezi pentru o tematică anume? Iată câteva răspunsuri:

  • O tematică înseamnă creativitate, personalizare și bun-gust.
  • Alegând o tematică îți va fi mult mai ușor să organizezi evenimentul în sine: să alegi invitațiile, cardurile și meniurile, mărturiile, decorațiunile florale și alte accesorii.
  • Poți economisi bani pentru că vei ști exact ce ai de cumpărat, fără a cheltui pe elemente nefolositoare.
  • Vei avea o imagine clară despre cum va trebui să arate sala în care organizezi evenimentul, astfel că vei ști din timp ce să îi transmiți organizatorului tău de eveniment.
  • Vei putea opta pentru un candy bar care se va integra perfect în tematică.
  • Îi vei putea anunța din timp pe invitații tăi despre tematica aleasă.
  • Vei putea amenaja un colț de distracție pentru copiii veniți la botez, urmând aceeași tematică.

 

Tematica Lollipop este una dintre tematicile propuse de NuovaIdea pentru botezul celor mici.

Este o tematică veselă, dulce și plină de culoare, cu decorațiuni florale creative și pastelate, cu un candy-bar delicios și mărturii personalizate. Te invităm să descoperi această tematică plină de creativitate și să ne spui ce părere ai.

Tema botez Lollipop

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!