fbpx

5 Idei pentru un decor inedit al mesei de prezidiu

5 Idei pentru un decor inedit al mesei de prezidiu

Masa de prezidiu sau masa mirilor (si a nasilor) reprezintă un element principal pentru intregul decor al salii și tocmai de aceea merită o atenție sporită atunci când vine vorba despre decorarea acesteia. Chiar dacă decorul pentru masa mirilor se supune întregului decor al sălii, în rândurile care vor urma îți vom sugera 5 idei inedite pentru un decor deosebit al mesei de prezidiu.

  1. Tăblițe personalizate! Fie că le aplici pe spatele scaunelor sau le găsești un loc pe masa de prezidiu sub forma unor elemente centrale, tăblițele personalizate cu mesaje de genul Domnul și Doamna X sunt de mare efect mai ales dacă tăblițele sunt încadrate în rame elegante și deosebite, menite să întregească întregul decor nupțial.
  2. Rame florale! Dar nu orice fel de rame! Pentru ca imaginea de ansamblu pe care masa mirilor o oferă întregului decor al sălii să fie aparte, transpune decorațiunile florale într-o nouă dimensiune și optează pentru o arcadă din flori care să încadreze perfect masa mirilor. Doar îți dorești o imagine de poveste pentru evenimentul tău, nu?
  3. Baloane colorate! Dacă ai optat pentru un decor vesel, colorat și jucăuș, în locul arcadei înflorate poți opta pentru o arcadă realizată din baloane care mai de care mai colorate care să încadreze perfect masa de prezidiu.
  4. Luminițe sclipitoare! Instalația bradului de Crăciun poate fi utilizată și în alte scopuri, metaforic vorbind. În cadrul unui decor clasic, sau pentru un eveniment în mijlocul naturii, dacă îți dorești ca masa ta de prezidiu să iasă din anonimat o poți accesoriza cu luminițe albe, pline de sclipire și care să se încadreze perfect în întregul decor.
  5. Decor floral deosebit! Dacă nu vrei să părăsești latura florală, pentru masa de prezidiu poți opta pentru aranjamente florale deosebite și personalizate.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!