fbpx

Cum să ai nunta perfectă indiferent de vreme

Cum să ai nunta perfectă indiferent de vreme

Chiar dacă suntem în plină vară, vremea capricioasă poate da uneori adevărate bătăi de cap, mai ales atunci când cel mai important eveniment din viața ta se apropie. Petreci atât de mult timp organizând fiecare element al marelui eveniment, dar atunci când vine vorba despre vremea de afară, lucrurile iau o altă întorsătură. Chiar dacă nu poți să influențezi vremea și nici nu o să te apuci să faci cine știe ce dansuri pentru a alunga ploaia, există câteva mici trucuri prin care te poți asigura că evenimentul tău va fi perfect chiar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă.

Dacă temperaturile sunt foarte mari…

O zi caniculară nu face deloc casă bună cu emoțiile și agitația din ziua cea mare. Temperaturile prea ridicate reduc semnificativ gradul de confort al tuturor, mai ales dacă evenimentul are loc în aer liber pentru că la interior, din fericire, s-a inventat aerul condiționat.

  • Astfel, dacă organziezi un eveniment în aer liber și se anunță o zi fierbinte, asigură-te că ai amenajat locul astfel încât invitații tăi să nu stea prea mult în bătăia directă a soarelui.
  • Incurajează-ți invitații să se hidrateze corespunzător. Oferă-le apă rece la discreție (poți opta pentru delicioasa limonadă sau apă cu fructe).
  • Dacă vântul răcoros nu suflă deloc, amplasează ventilatoare portabile.
  • Oferă invitaților tăi favoruri utile – cum ar fi un evantai.
  • În băi, organizează un mic colț unde invitații se pot revigora: pune-le la dispoziție câteva deodorante, apă termală sub formă de spray, șervețele umede, cremă cu protecție solară.

Dacă vremea este ploioasă și răcoroasă…

O zi ploioasă este perfectă doar atunci când nu nimic de făcut, decât să stai în canapea, sub o pătură pufoasă, să savurezi un ceai cald și să citești. Așadar, nici vorbă de o relație fericită între ploaie și nuntă. Cu toate acestea, nu poți lăsa stropii de ploaie și vremea răcoroasă să îți strice ziua cea mare:

  • Dacă organizezi evenimentul afară, asigură-te că este amenajată și o zonă în interior unde vă puteți retrage în cazul în care ploaia începe din senin.
  • Asigură-te că este creat un loc special unde invitații își pot așeza hainele de ploaie și umbrelele.
  • Meniul ar trebui să conțină câteva băuturi calde – ceai, cafea, ciocolată caldă. Cu siguranță invitații vor fi încântați să savureze o băutură caldă într-o zi ploioasă.

Un eveniment minunat indiferent de vreme

Te poți bucura de un eveniment deosebit indiferent de vreme. Profită de vremea de afară și cu puțiăn creativitate din partea ta și a fotografului vei avea cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!