fbpx

6 Sfaturi pentru a alege tematica potrivită pentru nunta ta

6 Sfaturi pentru a alege tematica potrivită pentru nunta ta

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să iasă din anonimat, poveștile din copilărie te inspiră și urmează să te căsătorești, atunci este timpul să începi organizarea marelui eveniment astfel încât să corespundă perfect viziunii tale. Dar care este aceasta? Visezi la o nuntă inedită, cu o tematică aparte, însă nu îți poți pune ordine în idei? Îți venim în întâmpinare cu sfaturi pentru ca tu să alegi tematica perfectă pentru nunta ta astfel încât aceasta să se potrivească perfect personalității tale.

Alegerea tematicii potrivite evenimentului tău reprezintă un moment important și primul al întregului proces de planificare. Așa că relaxează-te și caută surse de inspirație, cea mai importantă dintre acestea fiind propria ta latură creativă, aceasta fiind puternic didctată de personalitatea ta, pentru că tocmai acesta este și scopul alegerii unei tematici, acela de a-ți evidenția într-un mod original creativitatea și personalitatea. Nu te lua doar după ceea ce este la modă ci încearcă să îți impui viziunea creativă.

Ce te face unică? Ești o fire romantică, rebelă, extravagantă? Acesta este punctul de pornire către tema perfectă pentru nunta ta.

  1. Alege o tematică inedită, care să te reprezinte pe deplin

Nunta este evenimentul tău, este momentul tău de glorie și tu ești personajul principal, așa că tu decizi ceea ce vrei să se întâmple astfel încât să te simți așa cum mereu au visat. Ar fi interesant ca tematica pe care o alegi să aibă o simbolistică aparte pentru tine și pentru viitorul tău soț și să contureze perfect povestea voastră de dragoste. Practic, tematica reprezintă povestea ta de iubire și o poți contura așa cum îți dorești.

  1. Ține cont de anotimp

Anotimpul în care îți organizezi evenimentul este un element foarte important pentru stabilirea tematicii așa că ține cont de acesta. Dacă te căsătorești toamna sau iarna, atunci o tematică exotică nu ar fi deloc potrivită. Încearcă să integrezi elemente ale anotimpului în care îți organizezi evenimentul în tematica acestuia. De exemplu, pentru o nuntă organizată primăvara, poți opta pentru tematica pastel.

  1. Alege paleta cromatică

Dacă ai o afinitate pentru anumite culori, atunci alege paleta cromatică pentru evenimentul tău pentru că, ulterior, îți va fi mult mai ușor să alegi tematica acestuia din moment ce vei integra și paleta cromatică. Pentru a nu încărca prea mult atmosfera, optează pentru două, maximum trei culori.

  1. Asigură-te că tematica aleasă se încadrează perfect în bugetul alocat nunții tale

Pentru că alegerea tematicii pentru evenimentul tău se numără printre primele etape ale organizării sale, este important să te încadrezi în buget pentru a nu avea surprize neplăcute pe parcurs.

  1. Continuitatea este elementul cheie

Atunci când organizezi un eveniment cu o tematică anume, asigură-te că respecți principiul continuității. Acesta presupune că, de la început până la sfârșit, elementele evenimentului trebuie să se încadreze perfect în tema aleasă. Surprinde-i pe cei pe care îi vrei alături la nuntă cu invitații care anunță nu doar marele eveniment, ci și tematica acestuia. La sfârșitul evenimentului, oferă-le invitaților tăi o amintire care să le aducă aminte cu drag de tematica aleasă.

  1. Ține cont de locație

Locația pe care o alegi pentru nuntă influențează multe aspecte ale evenimentului tău, printre care se numără și alegerea temei. Dacă ți-ai ales deja tematica și încă nu ai ales locația, atunci îți va fi mult mai ușor să o faci pentru că vei avea deja o idee despre cum va trebui să arate decorul și îți vei alege locația ce îți va permite să jonglezi cu elementele de decor astfel încât tu să conturezi scenariul de poveste.

Acum nu îți rămâne decât să planifici în detaliu scenariul poveștii tale de iubire și să îți transformi visul în realitate, alegând o tematică originală și plină de culoare.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!