5 Idei pentru a organiza un candy bar de efect pentru evenimentul tău.

5 Idei pentru a organiza un candy bar de efect pentru evenimentul tău.

Ne-am obișnuit să îl admirăm la aproape toate evenimentele cu dichis la care suntem invitați. Candy bar ul, căci despre el este vorba, reprezintă un punct de atracție pentru privirile admirative dar și pentru cei care adoră să fie răsfățați cu ”ceva bun”!  Fie că avem de-a face cu o nuntă, un botez sau un eveniment corporate, prezența unui candy bar deosebit este parte integrantă din reușita petrecerii.  Despre candy bar v-am spus câte ceva și aici, dar în acest articol îți vom oferi 5 sfaturi și idei pentru a organiza un candy bar de efect pentru evenimentul tău, astfel încât toată lumea să se bucure de dulcele răsfăț memorabil.

1.Integrează candy bar-ul în designul și tematica evenimentului tău.

Când vine vorba de mici răsfățuri culinare, nu doar gustul contează, ci și aspectul și modul de prezentare. Stabilește împreună cu organizatorul evenimentului tău care va fi tematica și cum vei putea integra candy bar -ul în întregul decor. Cheia organizării unui candy bar fabulos constă în alegerea recipientelor, a elementelor decorative și, bineînțeles, a deliciilor dulci.

Să presupunem că pentru cel mai important eveniment din viața ta – ziua căsătoriei – ai ales o tematică rustică, un decor simplu, în nuanțe calde, cu accesorii și elemente tradiționale. Atunci și candy bar-ul va fi în ton cu tematica menționată anterior și, pe lângă aspectul definit prin tentele lemnoase, pânza de sac, borcănele legate cu sfoară, flori de câmp, etc., va oferi și bunătăți dulci. Este interesantă și chiar indicată alăturarea dintre candy bar și fruit bar, totul fiind combinat într-o perfectă armonie a gusturilor și culorilor.

2. Nu îți recomandăm un candy bar foarte încărcat

Trăim într-o societate de consum în care se pune accentul pe cantitate, pe…mai mult. Însă nu întotdeauna ”mai mult” este sinonim cu ”mai bun”. Și nu mă refer aici la acel bun generat de papilele gustative, nu. Mă refer la acel bun generat de simțul estetic.

În necunoștință de cauză, multe cupluri care au de sărbătorit ceva important și aleg să organizeze un eveniment, se întreabă câte dulciuri ar fi bine să cumpere. Atunci când nu se consultă cu un specialist și cuplul ia propriile decizii, se întâmplă deseori ca acel candy bar care se dorea a fi întruchiparea perfecțiunii și a bunului gust să fie tocmai eroarea petrecerii.

Un candy bar dezorganizat, încărcat cu o sumedenie de dulciuri/fructe  nu va face altceva decât să influențeze într-un mod negativ întregul decor. Pentru a evita această situație, cel mai bine este să ceri sfatul unui specialist care îți va spune nu doar ce și câte dulciuri e bine să alegi, ci și cum ar trebui să arate candy bar-ul ideal.

3.Etichetele personalizate oferă un plus de originalitate

Pentru ca invitații tăi să știe ce delicii dulci servesc, personalizează fiecare parte a candy barului cu etichete pe care poți trece numele dulciurilor, dar și ingredientele pentru că unii dintre invitații tăi pot avea anumite restricții sau alergii alimentare așa că ar fi bine ca aceștia să știe ce pot servi.

4.Pune la dispoziția invitaților vesela și tacâmurile potrivite

În funcție de elementele pe care candy barul tău le conține, asigură invitaților tăi vesela și tacâmurile potrivite pentru a servi prăjiturile.

5.Creează cutiuțe personalizate în care invitații își pot lua acasă dulcele preferat

Poate unii dintre ei nu vor putea să servească dulciurile în seara evenimentului, așa că își vor pune în cutiuța personalizată câteva prăjiturele sau bomboane pe care le vor servi acasă. Cutiuțelor li se pot alătura șervețele cu mesaje de mulțumire pentru participarea la eveniment. Designul acestora trebuie să fie original, creativ, menit să smulgă zâmbete chiar și celor mai posaci invitați.

Mai multe despre delicioasele candy baruri organizate de NuovaIdea poți afla de aici.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *