fbpx

6 Metode pentru a rămâne organizată atunci când îți planifici nunta

6 Metode pentru a rămâne organizată atunci când îți planifici nunta

Planificarea unui eveniment de poveste îți poate da bătăi de cap, dar este important ca în toată perioada de planificare a nunții tale de vis să încerci să rămâi cât mai organizată. În această perioadă îți vor trece atât de multe lucruri prin minte, încât vei fi ușor debusolată. Iată 6 metode simple care te vor ajuta să rămâi organizată atunci când îți planifici nunta.

  1. Notează totul – orice idee care îți trece prin cap, orice sfat primești, orice informație prețioasă pe care o descoperi – SCRIE pe hărtie. În acest fel îți este mult mai ușor să te organizezi și să recitești ceea ce ai scris pe listă ori de căte ori este nevoie.
  2. Împarte sarcinile persoanelor implicate – nu încerca să faci totul de una singură. Discută cu toate persoanele implicate în organizarea evenimentului tău și deleagă sarcinile. Astfel, te vei organiza mult mai bine și vei economisi timp prețios.
  3. Nu amâna – timpul este cel mai mare inamic al mireselor. Dacă ai impresia că ai suficient timp la dispoziție pentru a-ți organiza nunta, s-ar putea să te înșeli. Începe din timp pregătirile pentru eveniment pentru a preîntâmpina orice lucru neprevăzut.
  4. Foloșește instrumentele de organizare a nunții – stabilirea și împărțirea bugetului, planul sălii, lista cu invitații și aranjarea lor la sală sunt câteva aspecte majore de care trebuie să ții cont atunci când îți organizezi evenimentul. Așa că, de aici poți descărca GRATUIT instrumentele necesare pentru organizarea nunții perfecte.
  5. Folosește Pinterest – Pinterest este o sursă inepuizabilă de inspirație așa că nu ezita să folosești această rețea pentru a te inspira. Creează-ți board-uri și folosește Pin-urile pentru a salva într-un singur loc ideile care ți se par cele mai potrivite pentru evenimentul tău.
  6. Alege un partener de nădejde – nu vorbim neapărat de un organizator de evenimente ci de un prieten care să se ocupe de evenimentul tău și să îți ofere cele mai bune idei care îți transformă evenimentul într-o poveste de nuitat.

Vino să savurăm o cafea aromată și să discutăm despre evenimentul tău. Îți vom împărtăși din experiențele noastre anterioare și te vom delecta cu proiectele întipărite în imagini. Vom stabili împreună planul oricărui eveniment fericit din viața ta, de la început până la sfârșit.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!