fbpx

Ce înseamnă să îți organizezi evenimentul cu NuovaIdea

Ce înseamnă să îți organizezi evenimentul cu NuovaIdea

Viața fiecăruia dintre noi este presărată cu evenimente deosebite pe care dorim să le marcăm prin petreceri perfecte, în viziunea noastră, care să ne reprezinte pe deplin și care să ne rămână pentru totdeauna în amintire. NuovaIdea a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor care urmează să își organizeze un eveniment, idei creative și pline de originalitate pe care cu siguranță nu le vor mai găsi în altă parte. NuovaIdea este locul unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice eveniment din viața ta într-o poveste unică și de neuitat.

Iată ce înseamnă să îți organizezi evenimentul cu NuovaIdea:

N – NOUTATE – prin concepetele unice pe care le creăm pentru cei care apelează la noi ne dorim să ieșim din anonimat și să creăm evenimente speciale, care spun într-adevăr, o poveste. Fie că este o nuntă cu o tematică anume, sau un eveniment care adoptă un decor conceptual, ideile creative sunt cele care fac diferența și transpun evenimentele într-o lumină a originalității și creativității.

U – UNICAT – punem accentul pe personalitate și tocmai de aceea îi îndemnăm pe cei care ne calcă pragul să opteze pentru elemente unice, care le reflectă personalitatea, indiferent care este evenimentul pe care îl organizează.

O – ORIGINAL – în momentul actual, cu toții ne confruntăm cu o criză de identitate, chiar și în această industrie. Însă, ne lăsăm purtați de valul creativității pentru că doar așa rezultatul final poate fi așa cum ne dorim – original.

V – VALOARE – bunul-gust este cel care oferă valoare unui eveniment. Trăim într-o lume a kitsch-ului însă putem lupta împotriva lui prin idei creative și îndrăznețe, pentru ca evenimentele să iasă din tipar.

A – ATMOSFERĂ – evenimentele create de NuovaIdea au toate ceva în comun: o atmosferă magică și plină de culoare, bună-dispoziție și dinamism. Putem spune că aceasta este amprenta noastră!

I – IDEI – la baza oricărui concept pe care îl punem în scenă  se află o idee, o idee nouă, inovatoare, creativă. Și tu te poți bucura de un eveniment deosebit, la baza căruia se află chiar ideile tale îndrăznețe.

D – DRAGOSTE – la baza a tot ceea ce facem se află dragostea, iubirea pentru frumos, pentru tot ceea ce înseamnă original și ne înțelegem de minune cu cei care ne împărtășesc această viziune și au încredere în creativitatea noastră.

E – ELEGANȚĂ – indiferent care este evenimentul pe care îl organizezi, eleganța este cuvântul cheie pentru un concept reușit.

A – ADAPTARE – ne adaptăm cu ușurință ideilor tuturor celor care ne calcă pragul și lucrăm împreună pentru că scopul principal este ca evenimentul să fie exact așa cum își doresc cei care apelează la serviciile noastre.

Te așteptăm să discutăm despre evenimentul tău de poveste. Te asigurăm că te va întâmpina o atmosferă caldă și aroma de cafea, numai bune pentru o povesti despre evenimentul tău de vis pe care îl vom organiza împreună.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!