fbpx

Tendințele anului 2015 pentru invitațiile de nuntă

Tendințele anului 2015 pentru invitațiile de nuntă

Dacă te căsătorești în acest an și încă nu ți-ai ales invitațiile de nuntă, venim în întâmpinarea ta și îți prezentăm cele mai hot tendițe pentru elementele care prevestesc fericitul eveniment din viața ta. Doar vrei ca invitațiile tale să fie perfecte și să îi facă pe cei care le primesc să le păstreze ca pe cele mai frumoase amintiri, nu?

Chiar dacă ești genul de mireasă care nu se supune trendurilor, anul 2015 vine cu surprize inedite care te vor face să ieși din tipar. Invitația de nuntă, ca și restul elementelor nupțiale, trebuie să îți reflecte pe deplin personalitatea și să transmită într-un mod cât mai inedit povestea ta de dragoste.

Invitația de nuntă este de departe unul dintre cele mai importante elemente ale unui eveniment și îi poate face pe invitații tăi să aștepte cu nerăbdare ziua marelui eveniment pentru a face parte din povestea ta sau, pe de altă parte, îi poate face să spună că au mai primit încă o invitație banală, lipsită de sens și strălucire.

Invitația de nuntă nu doar că îți transmite povestea, ci dă startul petrecerii prin integrarea invitațiilor în întreaga tematică pe care ai ales-o pentru evenimentul tău.

Pentru că știm cât de mult îți dorești o nuntă ca în povești, iată care sunt tendințele anului 2015 în materie de invitații de nuntă, care cu siguranță te vor ajuta să îți organizezi evenimentul mult visat:

  • Se poartă ilustrațiile

Dacă vrei ca invitația ta de nuntă să iasă din anonimat, optează pentru o invitație ilustrată. Ilustrația o poți crea chiar tu sau poți ruga un specialist să te ajute, astfel încât aceasta să exprime exact ceea ce îți dorești.

  • Scrie mesajul de mână

Nimic nu este mai personal decât trimiterea unui mesaj scris chiar de mana ta. Chiar daca nu stai prea bine la capitolul caligrafie, nu îți fie teamă pentru că tocmai micile imperfecțiuni ale scrisului de mână vor transforma invitația de nuntă într-un obiect atât de intim.

Sfat: Personalizează mesajul pentru fiecare invitat în parte!

  • Anul acesta se poartă naturalul

Uită de culorile vibrante, sclipici și fundițe colorate. Anul acesta se poartă naturalul, rusticul. Dacă ai optat pentru o nuntă rustică, atunci nu ezita să oferi și invitațiilor tale același aspect.

colaj rustic

  • Alege culorile îndrăznețe

Anul 2015 este anul culorilor îndrăznețe, așa că dacă ai optat pentru o tematică inedită, nu ezita să alegi și o culoare îndrăzneață pentru invitația ta. Albastru aprins, roșu burgund sau nuanțele aprinse de verde sunt culorile perfecte pentru o invitație îndrăzneață.

Pentru invitații unicat, personalizate și pline de originalitate, DecoMag îți stă la dispoziție cu cele mai inedite idei.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!