fbpx

Candy Bar – cadoul pentru invitații tăi

Iubim “dulcele” și nu este un secret pentru nimeni!

Nu poate fi niciodată prea multă “dulceață” la o nunta și colțul cu “dulce “ va fi un gest generos și grijuliu pentru oaspeții tăi.
Tortul de nuntă este un ritual al fiecarei nunți , dar nu este nimic în neregulă cu un pic de dulceață în plus în ziua ta cea mare.

“Colțul dulce” sau candy bar a devenit din ce în ce mai prezent în cadrul oricarui eveniment fie că este vorba de o nunta sofisticată sau una restrânsă, un botez, o aniversare sau orice ocazie specială.

Acest lucru oferă oaspeților adulți posibilitatea de a scoate la iveală “copilul” din ei bucurându-se de colțul dulce atât în timpul, cât și după eveniment.

Vrei ca bufetul tău de dulciuri să iasă în evidenta? Un bufet de dulciuri frumos are înălțime, textură și mai ales un decor deosebit. Dacă evenimentul tău are o temă nu ezita să prinzi în această temă și barul de dulciuri.

Cele mai multe cupluri își pun întrebarea “cât de multe dulciuri ar trebui să cumpărăm?”. Cantitatea de dulciuri nu depinde de numărul de invitați ci de modul de prezentare . Angajarea unui profesionist pentru a face acest lucru este tot ce trebuie și în acest fel veți fi sigur că sunt suficiente dulciuri!

Alegerea dulciurilor de va face împreună cu specialistul și vor fi în concordanță cu tema evenimentului.

Clasic și personalizat întodeauna

Dulciurile cele mai des întâlnite în alcătuirea unui candy bar sunt marsmallowscu o textură pufoasă și gumată cunoscute și sub denumirea de nalbe, jeleuri,acadele de diferite forme, mini prăjituri, ciocolată de casă, bomboane trase în fulgi de nucă de cocos, fondante, bezele, cupcakes , macarons!

Alb înseamnă elegant

 

Cromatica deserturilor trebuie aleasă în funcție de tema evenimentului.
Este foarte important să existe o piesa centrală care să atragă atenția care de obicei este și cea mai înaltă piesă din décor iar un suport clasic supraetajat este cea mai potrivită alegere.

Bonbonierele elegante din sticlă sau cristal se potrivesc de minune pentru fondante, fursecuri sau alte prăjiturele uscate.

Nu uitaţi că de capac sau în jurul lor poţi agăţa panglici cu etichete purtând numele deserturilor sau alte mesaje pe care vreţi să le transmiteţi.

Printre cele mai folosite prăjituri putem menționa cupcakes, macarons și cake pops, dar adevărul este că se poate face o masă superbă cu orice, atât timp cât prăjiturile sunt alese cu bun-gust.

În sfârșit, nu uitați să aibă ceva pentru a selecta dulciurile de exemplu un clește și aceasta pentru ca oaspeții să poată obține cu ușurință dulciurile dorite . Puneți în imediata apropiere a dulciurilor cutiuțe sau săculeți în cazul în care invitații doresc să ia acasă sau la masă .

Bufetele de bomboane și dulciuri sunt o mare atracție la oricare eveniment și toate aceste dulciuri delicioase vor aduce o eleganţă aparte evenimentului și vor lăsa o amintire de durată pentru invitați!

Comentarii 1

  1. autor 5 Idei pentru a organiza un candy bar de efect pentru evenimentul tău – NuovaIdea postat martie 20th 2015. 4:35 pm Raspunde

    […] despre o nuntă, un botez sau un eveniment corporate. Despre candy bar v-am spus câte ceva și aici, dar în acest articol îți vom oferi 5 sfaturi și idei pentru a orgnaiza un candy bar de efect […]

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!