fbpx

3 Tendințe în decorațiunile florale pentru nunta anului 2015

3 Tendințe în decorațiunile florale pentru nunta anului 2015

Dacă te căsătorești în anul care vine, este timpul să descoperi care sunt tendințele în decorațiunile florale pentru nunta anului 2015. Indiferent care este sezonul în care va avea loc frumosul eveniment, florile joacă un rol primordial pentru ceremonia nupțială, așa că iată ce spun marii designeri florali ai lumii despre tendințele florale al nunții anului 2015.

  1. Lux romantic – nunta anului 2015 va fi caracterizată de romantism, feminitate și eleganță în ceea ce privește elementele florale. Designerii florali au fost inspirați de nunțile celebrităților pentru a forma un nou trend pe care multe mirese îl vor adopta în anul 2015. Aranjamentele florale inspirate de acest trend vor deborda de eleganță și rafinament și vor reprezenta accsoriile cele mai de preț ale întregului eveniment, mai ales că abordarea acestui trend presupune investirea unui buget generos.

Aranjamentele florale din această categorie sunt discrete din punctul de vedere al cromaticii, iar simplitatea lor este tocmai elementul care le oferă eleganță și rafinament.

Ce flori să alegi:

Trandafirii nu se demodează niciodată atunci când vine vorba despre eleganță și romantism. Pe lângă trandafiri, hortensiile, orhideele și zambilele sunt vedetele aranjamentelor din categoria lux romantic.

  1. Eleganță sălbatică – miresele care iubesc natura, frumusețea și simplitatea florilor proaspete, abia culese din grădină, vor iubi acest trend. Astfel, 2015 se va anunța foarte interesant din acest punct de vedere, iar designerii florali recomandă acest trend în locul clasicelor aranjamente. Orice floare care poate crește în mod obișnuit într-o grădină este perfectă pentru un buchet de mireasă simplu, creativ și plin de culoare.

Ce flori să alegi:

Măzărichea parfumată și vesel colorată, rozele de grădină și lalele sunt cele mai potrivite flori pentru un buchet sau un aranjament floral plin de eleganță sălbatică. Dar poți opta și pentru clasica floare a soarelui în combinații rustice.

  1. Pasteluri parfumate – culorile pastelate sunt un trend important al anului 2015, iar marele avantaj din punctul de vedere al aranjamentelor florale este că pastelurile parfumate se potrivesc oricărui anotimp. Florile din această categorie concentrează armonia unei grădini de vară și debordează de simplitate și eleganță, după cum însuși designerii florali au afirmat.

Ce flori să alegi:

Bujorul este vedeta anului 2015.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!