fbpx

Despre invitatii electronice cu avantaje și dezavantaje

Despre invitatii electronice cu avantaje și dezavantaje

Tumultul vieți de zi cu zi ne împiedică să ne mai întâlnim la fel de des cu prietenii și persoanele dragi. În plus, câți dintre prietenii tăi se află la mii de kilometri distanță? Așadar, cum faci să îi inviți oficial la cel mai important eveniment din viața ta? Invitația electronică este la îndemâna ta.

Din ce în ce mai multe cupluri care urmează să se căsătorească aleg invitațiile electronice în favoarea celor clasice. Și nu, nu doar în cazul nunților se poartă, ci au devenit o variantă eficientă și mai puțin costisitoare și pentru alte evenimente.

Iată care sunt avantajele invitațiilor electronice:

Cum numărul de utilizatori ai rețelelor de socializare este în continuă creștere, iar Internetul este la îndemâna oricui, nu este de mirare că invitațiile electronice devin din ce în ce mai populare.

Iată și alte motive pentru a le alege:

  1. Economisești bani

Suma pe care o vei economisi alegând invitațiile online în locul celor clasice nu poate fi trecută cu vederea. Vei economisi bani pentru că nu va mai fi nevoie ca invitația ta să fie tipărită pe o hârtie de calitate, tăiată și apoi oferită oaspeților. În plus, vei economisi și timp pentru că nu va mai fi nevoie să înmânezi personal invitația.

  1. Primești mai repede confirmarea din partea invitaților

Alegând varianta electronică, nu va mai fi nevoie să aștepți mai mult timp până la tipărire, ceea ce înseamnă că le poți livra mai repede către oaspeții tăi și aceștia îți vor răspunde într-un timp util pentru ca tu să îți pui la punct toate pregătirile în funcție de numărul precis de invitați.

  1. Ai siguranța că ajung la destinatar

În cazul în care nu poți înmâna personal invitațiile clasice, tipărite, va fi nevoie să le trimiți prin poștă într-un alt oraș sau într-o altă țară, iar erorile poștale sunt destul de frecvente, așa că riști ca invitația să ajungă prea târziu la destinatar sau să ajungă deteriorată. Invitația electronică se află la un click distanță de destinatarul ei care o va primi imediat ce vei apăsa butonul de trimitere.

  1. Sunt eco

Dacă iubești natura, atunci cu siguranță invitațiile electronice vor fi alegerea potrivită pentru tine pentru că vei contriui la reducerea deșeurilor de hârtie.

  1. Sunt ușor de organizat

Este mult mai simplu să ai o evidență a invitațiilor trimise online și să bifezi persoanele care au primit invitația sau care deja au răspuns.

  1. Poți include o hartă

Pentru ca invitații tăi să nu mai fie nevoiți să caute singuri locația unde va avea loc evenimentul tău, poți crea o invitație electronica interactivă unde incluzi o hartă și cu un singur click oaspeții vor afla unde va avea loc nunta.

Dezavantaje ale invitației electronice

Există și câteva minusuri ale invitației trimise online:

  1. Nu toată lumea folosește Internetul

Rudele mai în vârstă, de exemplu, s-ar putea să nu aibă acces la Internet, așadar invitația electronică iese din calcul în acest caz. Însă te poți organiza din timp și poți printa câteva invitații pentru aceste persoane.

  1. Se pot pierde

Invitațiile electroncie se pot pierde într-o multitudine de e-mail-uri, pot fi șterse înainte de a fi citite sau, printr-o eroare, pot să nu ajungă niciodată la destinatar.

  1. Nu sunt apreciate de toată lumea

Este adevărat că o invitație clasică, tipărită, oferă un alt grad de importantă evenimentului iar unii dintre invitații tăi s-ar putea să țină cont de acest aspect și să nu aprecieze invitația electronică.

Alegerea invitației de nuntă depinde de mulți factori: tematica evenimentului, perioada în care va fi organizat, urgența primirii unui răspuns. Așa că, discută din timp cu organizatorul tău de evenimente pentru a alege varianta potrivită.

Sura foto: https://pixabay.com/

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Functie inactiva!