fbpx

7 lucruri de care e bine să ții cont când te duci la un târg de nunți

7 lucruri de care e bine să ții cont când te duci la un târg de nunți

Cererea a fost acceptată, inelul este pe deget, logodna a fost înfăptuită, data evenimentului a fost stabilită. Iată că lucrurile încep să se așeze în favoarea ta, venind în întâmpinarea celei mai fericite zile de până acum: cea a nunții. Peste 90% dintre cuplurile care urmează să se căsătorească trec pragul unui târg de nunți. Aici speră să găsească ajutorul mult așteptat pentru ca nunta lor să fie de vis: de la achiziționarea rochiei de mireasă sau a costumului de ginere, până la cele mai atente detalii organizatorice, oferite de firme specializate.

De la un astfel de târg poți afla care sunt trendurile noului an, ce se mai poartă, ce nunți tematice sunt în vogă, care sunt tendințele în materie de invitatiibuchete de mireasă , mărturii și candy bar-uri.
E de la sine înțeles că, pentru o zi întreagă petrecută în picioare, în agitația specifică târgurilor de acest gen, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, să te încalți cu ceva comod – căci vei avea de ”alergat” încolo și-ncoace – și să iei în seamă și cele 7 recomandări pe care ți le facem, în speranța că îți vor fi utile:

1. Când să mergi la un targ de nunti?

Știi care e cea mai bună perioadă pentru a merge la târg? Dacă te duci prea devreme, adică în prima zi, sau la ”spartul târgului”, e posibil să nu-ți îndeplinești obiectivele. Așadar, ia în calcul perioada de mijloc, când toți furnizorii vor fi prezenți și vei avea mai mult succes. Atunci participanții sunt mai focusați către clienți/vizitatori, iar adrenalina este la cel mai de sus nivel. Cu alte cuvinte, febra cumpărăturilor și stabilirea detaliilor organizatorice sunt în toi.

2. Cât timp aloci?

Rezervă-ți o zi întreagă pentru această activitate. Două, trei ore nu sunt suficiente ca să ”acoperi” tot târgul.

3. Ce cauți la un targ de nunti?

Dacă deja cunoști o parte dintre furnizorii care vor fi prezenți la târg, dă o raită (virtuală!) pe site-urile lor, ca să vezi exact la ce produse sau oferte te poți aștepta din partea lor. Cu alte cuvinte, încearcă să te duci – într-o oarecare măsură – cu temele făcute, urmând ca la fața locului să faci completările necesare.

4. Cu cine mergi?

Mergi la târg împreună cu alesul inimii tale? Dacă răspunsul e pozitiv, te-ai gândit ce va face el cât timp tu vei sta minute bune la fiecare stand? Știi și tu că bărbații nu stau bine la capitolul răbdare, mai ales atunci când vine vorba de cumpărături. Exceptând standurile unde prezența lui ar fi obligatorie, asigură-te că e vreo cafenea prin zonă unde poate sta să te aștepte relaxat, și nu să te urmeze crispat. În plus pentru sfaturi și păreri avizate e bine să ai lângă tine o prietenă de încredere.

5. Cât poți să cheltui?

Ar fi bine să-ți faci din timp o idee asupra bugetului de care dispuneți pentru marele eveniment. Eventual, o sumă minimă și una maximă pentru cheltuit. Nu de alta dar, la târg, e posibil să întâlnești oferte de nerefuzat și e bine să știi pe ce bănuți te bazezi.

6. Fii organizată!

Nu pleca de-acasă ”cu mâna-n buzunar”. E bine să ai la tine o agendă mică și ceva de scris în care să îți notezi lucrurile interesante și ofertele care ți-au atras atenția. Asta dacă nu cumva îți vine mai ușor să salvezi toate informațiile pe telefon sau pe tabletă!

7. Stabileste contacte.

De la furnizorii care ți-au făcut o impresie bună nu pleca fără o carte de vizită sau un pliant în care aceștia își prezintă activitatea sau produsele. Sau poți să le lași numarul de telefon. Dacă au o ofertă pentru tine te vor contacta ulterior.

Lasă stresul deoparte, căci el nu are ce căuta nici măcar în perioada de dinaintea evenimentului care, după cum vei vedea, deși va fi una destul de agitată, are un farmec aparte!

sursa foto:pinterest.com

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!