fbpx

Pentru miri – cum să aveți mai mult timp pentru voi în ziua nunții

Pentru miri – cum să aveți mai mult timp pentru voi în ziua nunții

Foarte mulți tineri proaspăt căsătoriți se plâng că în ziua marelui lor eveniment nu s-au putut bucura prea mult de momentele petrecute împreună, fiecare încercând să se împartă între invitați pentru a schimba o vorbă, două cu fiecare dintre ei.

Cu siguranță nu îți dorești acest lucru, mai ales că nunta este cea mai importantă zi din viața voastră și ar trebui să vă bucurați la maximum de fiecare moment, împreună.

În rândurile de mai jos ți-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să vă bucurați de mai mult timp petrecut împreună în ziua cea mare.

  1. Serviți micul-dejun împreună

Începeți ziua cu un mic-dejun ușor și energizant. Nu doar că vă ajuta să prindeți forțe proaspete pentru ceea ce va urma, dar va fi un moment de care vă veți bucura împreună, în intimitatea casei voastre.

  1. Faceți puțină mișcare

Dacă este o zi călduroasă, ieșiți la o mică plimbare în parc. Nu trebuie să alergați sau să vă obosiți prea tare, pentru că vă așteaptă o zi aglomerată și foarte obositoare, însă o plimbare prin parc vă va face foarte bine. Veți avea timp să discutați, poate chiar să puneți ultimele detalii la punct.

  1. Pregătiți-vă împreună

Dacă nu aveți de gând să respectați tradițiile conform cărora fiecare trebuie să se pregătească în casa părintească, atunci aranjați-vă împreună pentru cea mai importantă petrecere din viața voastră.

  1. Creează un moment special

Dacă nu vă veți aranja împreună, asigură-te că în momentul în care alesul tău te va vedea pentru prima dată în rochia de mireasă veți fi singuri, feriți de privirile curioase ale celorlalți invitați. Astfel, intensitatea emoțiilor va fi maximă pentru că veți fi doar voi doi. Cu siguranță ar fi un moment de neuitat, plin de emoție.

  1. Exersați-vă dansul

Dacă ați organizat un moment special pentru începerea petrecerii, acum este momentul să exersați puțin coregrafia. Vă veți destresa, veți râde, veți face puțină mișcare și vă veți simți bine împreună înainte de începerea agitației.

  1. Bucurați-vă de un moment de intimitate în timpul petrecerii

Bucurați-vă de un pahar de șampanie singuri, în intimitate. Nu se va supăra nimeni dacă veți părăsi puțin petrecerea pentru a vă retrage pentru câteva momente singuri și să reflectați asupra bucuriei de a fi soț și soție de acum înainte. Astfel, veți prinde forțe proaspete pentru a continua cea mai frumoasă petrecere până în zori de zi.

  1. Încheiați petrecerea cu un dans în doi

Dacă ați dat startul marii petreceri cu un dans deosebit sub privirile tuturor invitaților, de ce să nu încheiați evenimentul în același fel? După plecarea tuturor invitaților, mergeți pe ringul de dans și bucurați-vă de un moment romantic, doar voi doi, pentru a sărbători finalul unui eveniment de poveste. Acest dans va marca începutul unei noi vieții, a vieții voastre de cuplu și veți pleca acasă cu amintirea unei petreceri de neuitat.

Care dintre aceste idei ți se par numai bune de pus în practică în ziua cea mare? Dacă ai și alte sugestii, te invităm să le împărtășești cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!