fbpx

Folosește elementele de la nuntă și pe viitor

Folosește elementele de la nuntă și pe viitor

Multe miresici se gândesc că atunci când își cumpără toate lucrurile pentru marele eveniment acestea nu își vor mai demonstra utilitatea pe viitor, ci își vor găsi locul într-o cutie și vor ajunge într-un colț al casei. Dar toate acele lucruri necesare nunții, de la obiecte decorative, până la ținutele de gală, pot fi ușor integrate în viața de zi cu zi.

Iată cum:

  • Buchetul de mireasă și decorațiunile florale

Probabil ți se va părea imposbil să găsești o utilitate tuturor decorațiunilor florale și chiar și buchetului tău de mireasă, pentru că florile sunt efemere și se vor usca. După nuntă, împarte persoanelor dragi din decorațiunile florale. Cu siguranță cei ce le vor primi vor fi încântați peste măsură. Pune la presat câteva dintre florile care au constituit aranjamentele tale. Buchetul de nuntă poate fi conservat pentru a te bucura de el o viață întreagă, dar este recomandat să îl duci la un centru specializat în aceste tehnici.

  • Rochia de mireasă

Cine a spus că rochia de mireasă trebuie purtată o singură dată în viață? Rochia de mireasă poate fi modificată de către o croitoreasă iscusită și poate fi purtată și după marele eveniment, în viața de zi cu zi. O poți scurta, o poți vopsi, îi poți aplica diverse accesorii, o poți transforma în mai multe piese vestimentare. Idei pline de originalitate să ai!

  • Pantofii de mireasă

Pantofii sunt un accesoriu foarte versatil, așa că îi poți purta și cu alte ocazii fără doar și poate. Dacă vei alege pantofi din satin, aceștia pot fi vopsiți cu ușurință. De asemenea, orice pereche de pantofi poate fi accesorizată și cu alte elemente.

  • Costumul de mire

Mirele își poate purta și el costumul cu alte ocazii, mai ales dacă este un costum simplu și elegant ce poate fi integrat cu ușurință în diverse combinații vestimentare.

  • Decorațiuni

Dacă ai ales decorațiuni deosebite pentru evenimentul tău, sau dacă le-ai creat chiar tu, le poți oferi în dar persoanelor dragi sau le poți găsi un loc în locuință.

  • Fructe, prăjituri și mâncare

Dacă ți-au rămas fructe, prăjituri și mâncare de pe urma marelui tău eveniment, poți face o faptă bună donându-le  a doua zi unor persoane care au nevoie.

Astfel, elementele pe care le alegi pentru evenimentul tău își vor găsi utilitatea și după ziua cea mare.

Cum ți se par aceste idei?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!