fbpx

Îmbracă-ți evenimentul în roz

Îmbracă-ți evenimentul în roz

Roz cuarț, alături de albastru seren, este una dintre culorile-vedetă ale acestui an. Rozul este o culoare plăcută, calmă, ce poate fi integrată cu ușurință în cadrul unei eveniment plin de romantism. Dacă ai avut reticențe în ceea ce privește integrarea acestei culori în cadrul evenimentului tău, cu siguranță vei uita de ele după ce vei termina de citit acest articol.

Rozul – culoarea dragostei neconditionate

Rozul este o culoare aparte care combină semnificația culorilor alb și roșu și simbolizează compasiunea, dragostea necondiționată, bunătatea, empatia, sensibilitatea, energia, puterea și înțelegerea. Rozul este o culoare feminină și romantică, care exprimă multă afecțiune fapt care o transformă într-o culoare perfectă pentru un eveniment care sărbătorește dragostea.

În psihologia culorilor, rozul este un simbol al speranței și este o culoare prietenoasă care imprimă căldură și o stare de siguranță și de calmitate ceea ce o face din nou o culoare potrivită pentru un eveniment unde îți dorești ca invitații tăi să se simtă foarte bine și să fie relaxați.

Rozul este și culoarea inocenței și a copilăriei, a baloanelor pierdute către cer și a vatei de zahăr.

Ieși din anonimat cu un eveniment roz

Chiar dacă viața nu este întotdeauna roz, evenimentul tău poate fi roz și la propriu și la figurat. Integrează această culoare în tematica evenimentului tău și cu siguranță vei ieși din anonimat.

Iată ce elemente de efect îți propunem pentru un eveniment de poveste cu nuanțe inocente:

Invitații sau pachete complete pentru nuntă – rozul este o culoare ce poate fi ușor integrată în cadrul evenimentului tău. Îi poți introduce pe invitații tăi în atmosfera de poveste prin alegerea unor invitații de culoare roz, cu detalii romantice.

Invitatii de nunta

Decorațiuni florale și buchetul de mireasă – florile roz transmit o emoție aparte și sunt un simbol al frumuseții. Ele îmbină armonios inocența și spiritul jucăuș, cu sensibilitatea și romantismul. De-a lungul timpului, florile de culoare roz au fost asociate feminității și gingășiei.

Buchet-vintage-58 roz

 

Decor masa miri

Dulciuri… roz – atunci când spunem roz, parcă simțurile ni se contopesc într-un ritual sinestezic și simțim gustul dulce al vatei de zahăr, al înghețatei de zmeură, al căpșunilor proaspăt culese din grădină. Dulciurile roz vor fi atracția candy barului tău.

Tarte

Ținuta – rozul este un pastel ce poate fi purtat în cadrul unui eveniment de primăvară/vară și poate fi asociată cu ușurință cu alte culori.

Ți-ar plăcea să integrezi această culoare în cadrul evenimentului tău?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!