fbpx

8 Sfaturi pentru alegerea florilor de nuntă și a buchetului de mireasă

8 Sfaturi pentru alegerea florilor de nuntă și a buchetului de mireasă

Florile sunt, fără doar și poate, cele mai importante elemente ale unui eveniment și fără alegerea corectă a florilor pentru nuntă și a buchetului de mireasă potrivit, evenimentul tău nu va mai la fel de plin de strălucire.

Florile de nuntă sunt acele elemente care încadrează perfect, într-un aer de poveste, evenimentul tău. Între decorațiunile florale pentru sală, buchetul de mireasă, buchetul domnișoarelor de onoare și cel al nașei este important să exise armonie și echilibru din punctul de vedere al designului, dar și din punct de vedere cromatic. Tocmai de aceea am întocmit o listă cu 8 sfaturi pentru alegerea florilor de nuntă și a buchetului de mireasă care cu siguranță îți vor fi de folos.

  1. Atunci când alegi florile pentru nuntă ține cont de tematica evenimentului tău.
  2. Specialiștii recomandă să îți îndrepți atenția către florile de sezon. Acest lucru nu doar că înseamnă un preț mai scăzut pentru decorațiunile florale și pentru buchete, dar și o integrare mai plăcută a tuturor elementelor în atmosfera ceremonială.
  3. Alege rochia de mireasă înaintea buchetului. Buchetul de mireasă are rolul de accentua frumusetea rochiei de mireasă din moment ce reprezintă cel mai de preț accesoriu. Forma și dimensiunea buchetului de mireasă vor fi alese în funcție de modelul rochiei de mireasă, dar și de forma corpului și de statura ta. Mai mult decât atât, ține cont și de ținuta mirelui tău pentru că și ea are un cuvânt de spus în alegerea florilor și a buchetului de mireasă.
  4. Ține cont de personalitatea ta atunci când îți alegi buchetul. Alegerea buchetului de mireasă este una foarte personală fapt pentru care acest accesoriu este menit să te simbolizeze. Personalizează-ți buchetul și oferă-i un strop de atitudine. Îi poți adăuga o broșă pe care ai primit-o de la bunica ta iubită, sau îi poți crea o panglică dintr-o bucată din rochia mamei tale de mireasă. Pune-ți imaginația la încercare.
  5. Atunci când alegi florile pentru eveniment ține cont și de tipul sălii în care acesta este organizat. Decorațiunile florale vor fi realizate în funcție de tipul locației, indiferent dacă evenimentul este organizat în interior sau în mijlocul naturii.
  6. Stabilește bugetul alocat decorațiunilor florale. De cele mai multe ori, cea mai mare parte a bugetului pentru nuntă este alocat florilor fapt pentru care stabilirea din timp a bugetului te va ajuta să faci alegerile cele mai potrivite și să fii mai creativă.
  7. Alege buchetul tău de mireasă înainte de stabilirea celorlalte aranjamente florale.
  8. Contactează un specialist! Acesta îți va oferi cele mai bune sfaturi pentru alegerea decorațiunilor florale potrivite pentru evenimentul tău și care să îți reflecte pe deplin personalitatea.

Iată câteva dintre buchetele și decorațiunile florale create de NuovaIdea în cadrul celor trei categorii pline de rafinament și originalitate. Te poți înscrie în Campania NuovaIdea și vei primi GRATUIT buchetul de mireasă.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Functie inactiva!