fbpx

6 Lucruri de evitat cu o săptămână înainte de nuntă

6 Lucruri de evitat cu o săptămână înainte de nuntă

Ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment. Lucrurile merg strună și nimic nu pare să stea în calea organizării celui mai fabulos eveniment. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să eviți să le faci în săptămâna dinaintea marelui eveniment pentru că s-ar putea să îți dea adevărate bătăi de cap.

keep calm

Iată care sunt 6 lucruri pe care să eviți să le faci cu în săptămâna dinaintea nunții

  1. Nu îți vopsi părul într-o nouă culoare – dacă obișnuiești să îți vopsești părul, nu te gândi să faci o schimbare drastică înainte de marele eveniment pentru că s-ar putea să ai surprize… neplăcute. Riști să obții o culoare îngrozitoare ce nu se potrivește deloc tenului tău și nici personalității tale și s-ar putea să nu ai cum să remediezi situația.
  2. Nu te tunde – chiar dacă vrei să ai o apariție de vis și crezi că o nouă coafură este soluția, s-ar putea să te înșeli. Dacă intenționezi să te tunzi și să faci o schimbare drastică, ar fi bine să aștepti până după marele eveniment, pentru a nu avea surprize mai puțin plăcute.
  3. Nu bea foarte multă cafea – s-ar putea ca la sfârșitul perioadei de pregătiri să te simți copleșită și să ai sentimentul că mai multă cafea te va ajuta. Din contră! Prea multă cafeină te va agita și te va face mult mai nervoasă. Mai mult decât atât, cafeina te deshidratează și mai mult ca sigur nu îți dorești să ai o piele ternă și lipsită de strălucire când ar trebui să te bucuri de o piele deosebită în ziua marelui eveniment.
  4. Nu consuma alcool – chiar dacă ai impresia că te calmează și că îți oferă câteva momente de liniște și relaxare, alcoolul are multe efecte nocive: schimbări de greutate, probleme de digestie, deshidratare, spargerea vaselor de sânge la nivelul feței. Cu siguranță nu îți dorești ca toate aceste lucruri să ți se întâmple în ziua nunții.
  5. Nu folosi autobronzant – dacă vrei să ai o piele bronzată și strălucitoare, autobronzantul nu este deloc varianta potrivită. Îți poate lăsa cele mai urâte pete pe întregul corp dacă nu este aplicat corect.
  6. Nu introduce noi elemente decorative – dacă te-ai gândit să faci anumite schimbări de decor cu o săptămână înainte de marele eveniment e cam târziu pentru a le pune în aplicare. Este foarte important sa ții cont de planul inițial propus pentru organizarea evenimentului tău.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!