fbpx

Designul floral – sfaturi pentru aranjamente de nuntă deosebite

Designul floral – sfaturi pentru aranjamente de nuntă deosebite

Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale organizării unui eveniment este alegerea decorațiunilor, aranjamentele florale fiind acele elemente care completează perfect orice decor și adaugă culoare evenimentului tău. Florile sunt folosite pentru a completa o tematică și ele respectă în totalitate cromatica stabilită pentru eveniment. Alegerea florilor și stabilirea designului floral pentru evenimentul tău îți pot da bătăi de cap, de aceea avem câteva sfaturi utile pentru tine.

Stafuri creative pentru aranjamente unice

  • Multe cupluri nu știu ce flori își doresc pentru evenimentul lor. De câteva ori se prezintă la specialistul în decorațiuni florale cu câteva fotografii însă nu știu cu claritate ceea ce își doresc. Ține cont de florile pe care le iubești cel mai mult, de anotimpul în care are loc marele tău eveniment, dar mai ales de tematica acestuia, paleta de culori și stilul abordat. Astfel, organizatorului tău de eveniment îi va fi mult mai ușor să te îndrume spre alegerea decorațiunilor florale potrivite.
  • Alege culori complementare. În funcție de tematica evenimentului, pentru decorațiunile florale alege culori care pot evidenția restul elementelor. De exemplu, dacă griul este o culoare dominantă, aceasta poate fi evidențiată într-un mod plăcut cu flori de culoare galbenă, roșie sau portocalie.
  • Ieși din tipar! Chiar dacă „se poartă” anumite flori/decorațiuni florale, alege ce te caracterizează, nu ce e la modă. Astfel, evenimentul tău va ieși cu siguranță din anonimat. Îndrăznește să introduci în cadrul decorului flori inedite, care se potrivesc tematicii alese.
  • Combină creativ texturile. Da, florile sunt caracterizate și prin textură, nu doar prin formă și culoare. De exemplu, trandafirii pot fi combinați creativ cu flori de câmp, iar bujorul bogat poate fi alăturat unei plante suculente. Important este să îți pui imaginația la încercare.
  • Lasă-te purtată de valul inspirației. Uită-te în jur și vezi ce culori te fac să tresari de fericire, ce aranjamente florale își atrag privirea. Discută toate aceste aspecte cu cel care se va ocupa de realizarea aranjamentelor florale dedicate evenimentului tău.

Pentru idei unice și creative, îți stăm la dispoziție!

Descoperă creațiile noastre!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!