fbpx

Candy bar sau fruit bar? Sau amândouă?

Candy bar sau fruit bar? Sau amândouă?

Candy barul a devenit un must have pentru orice eveniment, indiferent dacă vorbim despre nuntă sau botez, sau despre o aniversare sau un eveniment corporate. Candy barul este acest mic răsfăț dulce pe care îl oferi invitaților tăi, iar dacă este acompaniat de mesaje „delicioase” și amplasat într-un décor deosebit, candy barul completează perfect evenimentul și din punct de vedere estetic.

Însă, pe lângă prăjiturile delicioase de pe masa cu bunătăți, fructele joacă și ele un rol important. În multe cazuri, fructele sunt amplasate pe mesele invitaților, dar se pot alătura cu succes dulciurilor într-un aranjament creativ, sau se poate crea un fruit bar bogat și plin de vitamine.

Sfaturi pentru un candy-fruit bar delicios de spectaculos

Pentru că ne place să ridicăm pregătirea unui candy bar la statutul de artă, iată câteva sfaturi care vă vor fi de folos în stabilirea conceptului ideal pentru colțul cu bunătați:

  • Alegeți o tematică sau o schemă cromatică ce se potrivește cu tematica aleasă pentru eveniment. Astfel, veți putea alege prăjiturile și fructele în culorile și aromele potrivite. Candy barul va atrage prin culoare și creativitate înainte de atrage prin arome.
  • Alege elemente decorative personalizate: plăci din lemn inscripționate cu mesaje, cutiuțe decorative. Dacă nu ai idei, avem noi destule!
  • Oferă invitaților posibilitatea să jongleze cu gusturile și aromele, ca de exemplu să își aleagă topping-ul pentru o prăjitură sau să își creeze propriile brioșe.
  • Alegeți fructe de sezon sau care se potrivesc cu tematica evenimentului. Căpșunile nu sunt o alegere potrivită pentru iarnă, însă pe timp de vară, alături de o fântână de ciocolată, vor fi vedetele evenimentului.

Verifica aici câteva dintre operele dulci pe care le-am pus în scenă. Vă stăm la dispoziție cu idei savuros de creative!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!