fbpx

Greenery nuanţă nuntă în 2017

Greenery nuanţă nuntă în 2017

Vrei o nuntă plină de prospețime?  Bazează-te pe “greenery”, nuanţa lui  2017

La scurt timp după ce tu și partenerul tău ați hotărât să vă uniți destinele, începi să cauți pe net fel și fel de idei cu privire la tematica nunților. Ce se poartă anul ăsta e oarecum dificil de spus căci trendurile se adaptează și ele personalității fiecărui cuplu, mergând mână în mână cu gusturile și preferințele lor.

Dacă ți-ai făcut un cont pe Pinterest în speranța că acolo vei găsi soluțiile așteptate, ei bine, află că vei descoperi, într-adevăr, foarte multe imagi frumoase, care mai de care mai colorate. Aici intervine o posibilă problemă: care să fie culoarea predominantă a fericitului eveniment? Ai aflat că se poartă galbenul, albastrul, rozul, verdele… Vrei să le combini? Nu prea e recomandat! Vrei să te axezi pe una singură, pe-o dominantă? Atunci bazează-te pe ”greenery” – verde proaspăt sau ”verdeață” – nuanța lui 2017!

Iată câteva idei de care ai putea ține cont în aranjarea decorului, alegerea invitațiilor, a florilor, etc.

 1. Decor proaspăt

  Nuanta nunta 2017 -decor floral proaspat

O petrecere în aer liber, înconjurată de prospețimea acestei nuanțe, îmbie la viață, la bună dispoziție și, în același timp, se definește prin bun gust și simplitate. Vezi, nimic complicat! Doar verde… cât vezi cu ochii. (foto: brides.com)

 1. Eleganță naturală

  Nuanta nunta 2017 -decor verde

Un decor elegant nu înseamnă să te complici în detalii încărcate de culori grele, țipătoare. Eleganța poate să emane naturalețe, nu neapărat opulență și fast. Sus, candelabre îmbrățișate de buchete verzi, jos, buchețele în care albul pur caracteristic nunților romantice se combină cu verdele protector.

 1. Simplu – rustic – romantic

  decor rustic

Eleganța nu emană doar naturalețe ci și simplitate. De la stilul rustic la cel romantic nu-i cale lungă. Uneori, cele două se pot îmbina destul de armonios. Exact ca în imaginile de mai jos!

 1. Invitații de nerefuzat

  invitatii decupate

Invitațiile de nuntă sunt asemena unor cărți de vizită. Imediat ce privești una îți poți face o idee despre cum va fi evenimentul la care ești invitat. Știm că vrei ca toți cei pe care îi vei invita să fie prezenți la nuntă. Așadar, impresionează-i din prima cu o invitație în stilul ”greenery”, o invitație de nerefuzat. (foto: elegantweddinginvites.com)

 1. Buchetul perfect

  Nuanta nunta -buchet verde

Buchetul perfect este așa cum îți place ție. Tu alegi ce flori te reprezintă, tu alegi nuanțele dorite, tu alegi cât de mare să fie, dacă-l vei accesoriza cu ceva sau nu. Ideal este să fie în ton cu decorul, cu rochia, cu întregul eveniment. Iar dacă pentru restul ai mers pe verde proaspăt, de ce să nu alegi această prospețime de neegalat și pentru buchet?

 1. Dulcele și senzaționalul tort

Tortul nu este numai dulcele mult așteptat spre finele petrecerii. Nu, nu! Tortul este o operă de artă, o încântare pentru privirile invitaților. El vine să completeze unirea mirilor într-o manieră originală. Tortul este mai mult decât un motiv de îndulcire, este un moment de admirație. Ce spui de-aceste torturi asupra cărora și-a pus amprenta culoarea anului?

tort

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!