fbpx

6 Lucruri despre flori pe care organizatorul tău de eveniment ar vrea să le știi

6 Lucruri despre flori pe care organizatorul tău de eveniment ar vrea să le știi

Dacă urmează să organizezi un eveniment important, atunci știi cât de mult contează alegerea aranjamentelor de flori și cât de delicat este acest pas. Chiar dacă ai salvat pe Pinterest o multitudine de idei de-a lungul timpului, în momentul în care ești pusă în situația de a alege florile potrivite pentru evenimentul tău, lucurile par să se se complice, nu? Parcă îți dorești… altceva, ceva unic, deosebit, personalizat, doar pentru tine, iar atunci când ajungi la cel alături de care îți vei organiza evenimentul, totul devine și mai complicat.

Avem câteva secrete legate de alegerea florilor care vor face totul mai ușor.

Anotimpul în care îți organizezi evenimentul este cel mai important

Alegerea florilor este strict influențată de acest factor și ar trebui să ții cont el. Anotimpul influențează costul florilor, dar și aspectul decorațiunilor. Alege flori de sezon, care își vor păstra aspectul pentru un timp mai îndelungat.

Prețul florilor nu este influențat de eveniment

Să nu crezi că, doar pentru că îți alegi florile pentru nuntă, prețul acestora este mai mare. Unele flori sunt de-a dreptul costisitoare indiferent care ar fi destinația acestora. În plus, cele mai multe mirese își doresc detalii deosebite pentru aranjamentele lor, ce face ca timpul petrecut asupra buchetelor sau lumănărilor să crească, iar costul va reflecta acest lucru.

Să îți creezi singură decorațiunile florale nu este atât de simplu precum crezi

Multe viitoare mirese consideră că este foarte simplu să aranjezi un buchet de mireasă, însă nu este deloc așa. Fiecare aranjament floral este realizat pe baza unui concept și, în plus, fiecare floare este unică și pentru a-și păstra toate caracteristicile pe tot parcursul evenimentului are nevoie de o atenție specială.

Evită flori cu miros puternic

Chiar dacă iubești parfumul florilor, evită florile cu un miros foarte puternic pentru arajamentele centrale. Acestea nu doar că vor fi deranjante pentru invitații tăi, dar mirosul puternic le poate afecta papilele gustative și s-ar putea ca aceștia să nu se mai bucure chiar atât de mult de bucatele pe care le vei servi. În plus, în timp ce ție s-ar putea să îți placă un anumit parfum floral, altora s-ar putea să le displacă așa că, cel mai bine, alege flori fără un parfum specific.

Ieși din tipare

Adaugă personalitate evenimentului tău. Un singur element, cum ar fi o broșă primită în dar de la mama ta, poate schimba pe deplin aspectul buchetului. Acesta este doar un exemplu, așa că pune-ți amprenta asupra decoraținilor florale.

Ai încredere în organizatorul alături de care lucrezi

Dacă ai apelat la un organizator de evenimente pentru nunta ta, atunci ai încredere în el. Organziatorii de evenimente au experiență în ceea ce privește florile și lucrează cu furnizori de încredere. În plus, în funcție de tematica și conceptele pe care le veți alege împreună, organziatorul îți va oferi direcțiile spre care să te îndrepți pentru alegerea florilor pentru că succesul evenimentului tău înseamnă și succesul lui.

Dacă urmează să organizezi un eveniment important, te așteptăm la NuovaIdea! Vino să discutăm, într-o atmosferă relaxantă, despre decorațiunile florale ce vor insufleți orice locație.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!