fbpx

5 Idei pentru o nuntă cu tematica rustică

5 Idei pentru o nuntă cu tematica rustică

Se spune că există două tipuri de femei: cele care visează la o nuntă strălucitoare și opulentă și cele care visează la o nuntă cu tematica rustică.

Rusticul este o tematică ce pare să nu se demodeze niciodată, ba din contră, se reinventează de la un an la altul. Este o tematică aparte, clasică și elegantă, pe care o poți personaliza după bunul plac.

În rândurile de mai jos vă prezentăm câteva idei creative pentru a pune în scenă această tematică.

  1. Nunta în aer liber – apropierea de natură reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici ale unui eveniment care abordează această tematică tocmai pentru că natura este principala sursă de inspriație. Așa că, dacă îți dorești un eveniment cu tematica rustică, ar fi perfect dacă ți-ai îndrepta atenția către o locație care să îți permită organizarea evenimentului în aer liber.
  2. Paleta de culori – pentru că rusticul este strâns legat de natură, o paletă de culori în nuanțe calde de galben și verde crud este alegerea potrivită. Însă, tematica rustică este destul de versatilă așa că îți poți personaliza evenimentul cu o paletă de culori inspirată de natură: poți opta pentru movul pur al liliacului, rozul aprins al bujorilor sau poti jongla creativ cu albul pur și toate culorile pământului.
  3. Invitații rustice – pentru a-i introduce pe invitații tăi în spiritul boem al unui eveniment cu tematica rustică, este important să adaptezi invitațiile și toate celelalte elemente care țin de papetărie. Dacă, de exemplu, optezi pentru floarea soarelui ca element central al decorului floral, invitațiile cu floarea soarelui pot fi alegerea ideală – sunt vesele, drăguțe și colorate.
  4. Decor rustic – alături de flori, elementele inspriate din natură sunt cele mai potrivite pentru un decor rustic. Astfel, crenguțele, pânza de sac, bucățelele din lemn sunt materiale cu care poți jongla pentru a crea un decor cu adevărat rustic.
  5. Flori rustice – floarea soarelui este cea mai apreciata floare atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti cu aceasta tematică. Este o floare plină de căldură și culoare și poate fi folosită cu ușurință atât pentru crearea buchetului de mireasă, cât și pentru crearea aranjamentelor florale.

Ai de gând să organizezi o nuntă cu această tematică? Nu ezista să ne contactezi pentru idei inedite!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!