fbpx

Te-ai logodit? Acum ce e de făcut?

Te-ai logodit? Acum ce e de făcut?

Statisticile o arată și ne întăresc cu brio convingerea că cele mai multe cerereri în căsătorie au loc în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum ele au trecut și probabil deja te-ai logodit în această perioadă s-ar putea să te găsești în situația de a nu ști care este următorul pas pe care trebuie să îl faci. Și nu, nu ne referim la postarea unei fotografii cu inelul mult dorit pe rețelele de socializare.

Iată care sunt pașii care urmează imediat după logodnă:

  1. Anunță-i pe cei dragi. Dacă nu ai făcut-o până acum prin intermediul rețelelor de socializare, organizează o mică petrecere alături de familie și prieteni apropiați și dă tuturor vestea cea mare într-un mod inedit.
  2. Organizează o ședință foto de logodnă. Alege o tematică inedită și discută cu un fotograf iscusit ca să te asiguri că amintirile tale vor fi imortalizate in cel mai plăcut mod. Și, cum vei avea fotografii realizate de către un profesionist, poți împărtăși vestea cea mare și pe rețelele de socializare preferate.
  3. Fă o scurtă schiță a listei cu invitați pentru ziua cea mare. În acest fel te vei putea orienta în alegerea sălii de eveniment, dar și asupra bugetului.
  4. Fixează data nunții.
  5. Stabilește bugetul pe care îl aloci evenimentului tău.
  6. Stabilește tematica evenimentului – doar vrei să ai parte de o nuntă ca în povești, plină de personalitate, nu?
  7. Alege sala de eveniment.
  8. Începe să dezvolți idei pentru ziua cea mare.

Noi avem idei strălucite și suntem convinși că împreună putem crea un eveniment de poveste, așa cum visezi.

Ce zici, ai încredere în noi?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!